U19-HOLDET

Lyngbys U19-hold spiller hjemmekampe på Lyngby Stadions Bane 1 - kampene spilles som hovedregel lørdag eftermiddag. Træningen foregår også på banerne på Lyngby Stadion, hvor der trænes flere gange ugentligt i eftermiddagstimerne.

Presse
Ønsker du interviews med spillere og/eller trænere på U19-holdet bedes du henvende dig på forhånd. Alle interviewaftaler laves mellem dig og kommunikationsafdelingen, der formidler kontakten til den eller de pågældende personer, der ønskes interviews med. Det er i forbindelse med kamp altid muligt at få en kommentar fra cheftræneren eller assistentræneren, men alle spillerinterviews skal anmodes på forhånd - send din anmodning til Kristian Maimann via e-mail: km@lyngby-boldklub.dk.

Kontaktpersoner
Har du behov for at komme i kontakt med en person på U19-holdet? Henvendelser vedrørende U19-holdet, kampe og træning generelt kan rettes til cheftræner Thomas Lollike, tl@lyngby-boldklub.dk eller telefonisk: 4188 8210.

U19-TRUPPEN
Jonas Elkjær Målmand