TRÆNERSTAB
 
DAVID NIELSEN
David Nielsen blev den 17. juni præsenteret som ny cheftræner for Lyngby Boldklub. Den tidligere Superliga-topscorer vendte dermed tilbage til den klub, han fik sit Superliga-gennembrud.

Som spiller var David Nielsen kendt for at være en kompromisløs og fysisk angriber, der gjorde ondt på enhver forsvarsspiller. På et halvt år opnåede han som lejesvend fra OB nærmest kultstatus i Lyngby FC, hvor han i foråret 1996 lavede imponerende 10 mål i 13 kampe. I øvrigt uden at lave en eneste assist!

Efter et ophold hos Fortuna Düsseldorf fik angriberen i FC København sit store gennembrud og spillede fem sæsoner inden turen gik til engelsk og norsk fodbold - med enkelte ophold i dansk fodbold indimellem. Støvlerne blev lagt på hylden i 2010, hvorefter en trænerkarriere ventede.

Træneren David Nielsen er en anderledes selverkendende og indsigtsfuld version af spilleren David Nielsen. De åbenlyse trænerkvaliteter bragte ham på rekordfart i stilling til en post som cheftræner hos de norske mestre Strømsgodset IF, og selvom vi har lovet ikke at nævne Martin Ødegaard i den sammenhæng, så fik den unge normand sit gennembrud i netop den periode, hvor David Nielsen var ved roret.

At motivere, professionalisere og bygge op er en af Nielsens store styrker. Han har et naturligt fokus på talentudvikling, offensivt fodbold - men først og fremmest er David en vinder, der ikke skyer midler i forsøget på at vinde. David Nielsen opgave er derfor klar: Tag Lyngby Boldklub tilbage til Superligaen!
 
THOMAS NØRGAARD
Samtidig med ansættelsen af David Nielsen kunne Lyngby præsentere trænertalentet Thomas Nørgaard som klubbens assistenttræner. Den mangeårige AB-træner satte sin signatur på en 3-årig kontrakt og startede hos De Kongeblå kort efter.

Fagligt er Thomas Nørgaard blandt landets dygtigste trænere, han har den højest opnåelige trænerlicens, kender livet i de mindre klubber og er en dygtig talentudvikler. Han er en træner, der har fremtiden foran sig og med hans fodboldfaglighed og baggrund som cheftræner i AB supplerer han David Nielsen på fornemmeste vis.
 
MESTERSKABSSPIL
Hold K P
FC København 10 84
Brøndby IF 10 62
Lyngby Boldklub 10 58
FC Midtjylland 10 54
FC Nordsjælland 10 49
SønderjyskE 10 46
NÆSTE KAMPE
- -
ØVRIGE KAMPE
- -