PRESSE

Lyngby Boldklubs spillere, trænere og ledelse står i vidt omfang til rådighed for journalister af enhver slags. I forbindelse med førsteholdets træning er spillere og trænere som hovedregel tilgængelige for interviews efter endt træning. Hvis du vil være sikker på at kunne interviewe præcis den person du ønsker bedes du kontakte den presseansvarlige på forhånd.

I forbindelse med vores hjemmekampe kan alle akkrediterede pressefolk benytte presserummet på Nordea-tribunen på Lyngby Stadion. Her er der trådløst internet og et begrænset antal arbejdsstationer - både inde og ude. For at kunne lave interviews på kampdagene er det et krav, at du akkrediterer dig hos Lyngby Boldklub på forhånd. Send derfor en akkrediteringsforespørgsel til os - gerne i god tid forud for kampen.

Interviews
Det er muligt at interviewe spiller og trænere fra Lyngby Boldklub før og efter kampen. Vil du interviewe før kampen bedes du lave en forudgående aftale med Lyngby Boldklubs kommunikationsafdeling. Interviews efter kampen koordineres med presseværten eller den presseansvarlige i den såkaldte Mixed Zone, som du finder i området ved spillertunnellen. TV-interviews med Lyngby Boldklubs spillere skal så vidt muligt være med Lyngby Boldklubs TV-væg som baggrund.

Bemærk at rettighedshavende tv-stationer i alle tilfælde vil have fortrinsret til interviews på ethvert tidspunkt af kampdagen.

Adgangsforhold
Når du akkrediterer dig som medie modtager du nærmere information om din adgang til Lyngby Stadion. Alle akkkrediterede journalister og fotografer skal benytte Indgang 2, hvorfra der er adgang bagom Nordea-tribunen. Følg skiltningen til presserummet - her bliver du modtaget af vores presseværtinde, der byder dig velkommen til presseområdet og udstyrer dig med et akkrediteringsbevis, som du bedes aflevere igen i presserummet eller i Mixed Zone ved kampens slutning. Akkrediteringsbeviset skal bæres synligt og giver adgang til de relevante områder af stadion, der er påkræver for at du kan arbejde. TV- og stillfotografer skal bære fotovest såfremt den udleveres.

Det er ikke muligt at bestille parkering. Såfremt du har en stor mængde udstyr eller særlig følsomt udstyr med til stadion bedes du kontakte os.

AKKREDITERING
For at akkreditere dig til vores hjemmekampe bedes du - i god tid - sende en mail med dit navn, dit medie og eventuelle interview-ønsker til Lyngby Boldklubs kommunikationsafdeling:

Send din akkreditering til:
Kristian Maimann, Kommunikationschef - km@lyngby-boldklub.dk.
Michelle Lange, Chef for Kampafvikling - ml@lyngby-boldklub.dk.
MESTERSKABSSPIL
Hold K P