OM LYNGBY STADION

Lyngby Stadion er hjemsted for De Kongeblå fra Lyngby Boldklub! Stadion er af ældre dato, men blev i 2013 renoveret med en ny vesttribune med overdækkede siddepladser. Derudover blev den udskældte atletikbane rundt om opvisningsbanen fjernet og Kongens Lyngby fik dermed for første gang et rigtigt fodboldstadion.

Lyngby-Taarbæk Kommune ejer Lyngby Stadion, der er beliggende på adressen Lundtoftevej 53A, 2800 Kgs. Lyngby.

Tilskuerrekorden er sat i 1991, hvor stadion kun bød på en enkelt, slidt tribune på vestsiden. Kampen mod B1903 satte i 1991 en historisk tilskuerrekord - 14.794 tilskuere væltede ind. I nyere tid (efter der kom tribuner på begge sider) er kapaciteten dog begrænset af sikkerhedshensyn. Under navnet Lyngby FC spillede Lyngby i juni 1999 foran 8.301 tilskuere mod Brøndby i Superligaen. Efter genrejsning af Lyngby Boldklub i 00erne er rekorden 6.955 mod FC København i Superliga-sæsonen 2007/2008.

LyngbyShoppen
Du kan købe Lyngby Boldklub-merchandise og trøjer i LyngbyShoppen til hver eneste hjemmekamp. Du finder den på Nordea-tribunen.
FIND VEJ
Bil

Lige meget om man kommer nord eller syd fra, bør man dreje fra Helsingørmotorvejen ved afkørsel 16, (Lyngby C). Følg dernæst Klampenborgvej mod Lyngby Centrum i ca. 1 kilometer og drej i lyskrydset til højre ad Sorgenfrigårdsvej. Følg Sorgenfrigårdsvej indtil det første lyskryds og drej her til højre ad Lundtoftevej. Derefter har man Lyngby Stadion på venstre hånd.

Parkeringsmulighederne ved stadion er ofte begrænset, hvorfor publikum opfordres til også at benytte parkeringen ved DTU, et lille stykke længere henne ad Lundtoftevej.

Offentlig transport

Tog
Fra Lyngby Station
S-Togs linje B og E standser ved Lyngby Station. Herfra kan man tage bus til stadion (se forneden)
Det er også muligt at gå fra Lyngby Station - det tager cirka 25-30 minutter.

Fra Lyngby Lokalstation
Det er også muligt at benytte Nærumbanen (Jægersborg-Nærum), der stopper ved Lyngby Lokalstation. Derfra er der cirka 500m til stadion og alternativt kan bus 353 benyttes.

Bus
Bus 300S (mod Ishøj eller Nærum) og bus 353 (mod Lyngby st. eller Helsingør st.) stopper ved stoppestedet "Lyngby Svømmehal", der ligger lige ved indkørslen til Lyngby Stadion.

Bus 182 og 183 kan også benyttes - begge busser betjener stoppestedet "Sorgenfrigårdsvej/Nørregade", der ligger tæt på stadion.

BILLETSALG
Online billetsalg

Du kan til alle vores hjemmekampe købe din billet i forsalg - så sparer du både tid og penge! Klik her!

Du kan naturligvis spare endnu flere penge ved at købe et sæsonkort! Det gør du på vores webshop.

Salg på stadion

Hjemmebane- og neutrale fans
Ved den nordlige ved træningsbanerne ligger Indgang 1 og 2. Her kan du købe billetter til de åbne afsnit tilhørende Lyngby Boldklubs hjemmepublikum, stemningsafsnit, familie-afsnit samt neutrale afsnit. Herfra er der adgang til Hellerup Finans-tribunen (øst) og Nordea-tribunen (vest).

Udehold
Udeholdets tilskuere kan købe billetter online eller i selve indgangen til stadion. Fra udeholdets indgang er der adgang til det lukkede udebaneafsnit på Nordea-tribunen.
ALKA SUPERLIGAEN
Hold K P