Lyngby Boldklub
Foto: fodboldbilleder.dk

 
Lyngby skal på pointjagt mod SønderjyskE
I dag skal De Kongeblå igen forsøge at få deres første sejr i mesterskabsspillet, når modstanderholdet SønderjyskE byder velkommen på Sydbank Park.
 
Lyngby-spillerne er dog ikke taget til Sønderjylland uden selvtillid. De fik nemlig deres første point i mesterskabsspillet, da de i sidste weekend spillede 2-2 mod FC Midtjylland. Nu gælder det så Sønderjyske, som inden opgøret er placeret på en sjetteplads, men kun et enkelt point bag Lyngby.
 
Sønderjyderne har fået en endnu sværere start på slutspillet end Lyngby. De har nemlig tabt deres første tre kampe, og seneste blev det til en lille ydmygelse på hjemmebanen, da Emiliano Marcondes og Marcus Ingvartsen begge blev dobbelte målscorer på Sydbank Park, da Sønderjyske tabte 1-4. Det er derfor to mandskaber, der jagter en sejr, som i dag går i krig på grønsværen. 
 
Mandskaberne har tidligere på sæsonen krydset klinger to gange. Og begge gange er det blevet til en Lyngby-sejr. Det er dog et stykke tid siden. Vi skal nemlig helt tilbage til juli måned sidste sommer for at finde tilbage til det første opgør i Haderslev, som De Kongeblå vandt 1-0 på en perle af Mikkel Rygaard. Det andet opgør blev spillet i oktober måned på Lyngby Stadion. Ved den lejlighed vandt De Kongeblå overbevisende 2-0 på mål af Kim Ojo og Jesper Christjansen.
 
Lyngby har altså mulighed for at lave et indbyrdes hattrick, hvis de napper den tredje sejr på stribe mod SønderjyskE. Der er dog sket meget siden de to hold sidst mødtes, så det bliver spændende at følge kampen.
 
David Nielsen og resten af Lyngby-staben har udtaget næsten den samme trup, som den der i sidste weekend fik 2-2 mod FC Midtjylland. Den eneste ændring er, at karantæneramte Martin Ørnskov glider ud af truppen, og han bliver i stedet erstattet af Jeppe Brandrup, som ikke var med i sidste weekend.

Kampstart: 20:15
 
 Lyngbys trup til kampen mod SønderjyskE
 1. Jesper Hansen (GK), 16. Andreas Larsen (GK), 3. Michael Lumb, 4. Mathias Tauber, 7. Jesper Christjansen, 9. Lasse Fosgaard, 10. Mikkel Rygaard, 13. Alexander Munksgaard, 17. Casper Højer Nielsen, 19. Kristoffer Larsen, 20. Jeppe Brandrup 21. David Katz Boysen, 22. Bror Blume, 23. Jens Odgaard, 24. Thomas Sørensen, 25. Emil Larsen, 27. Kim Ojo, 30. Hallgrimur Jonasson
 
MESTERSKABSSPIL
Hold K P
FC København 10 84
Brøndby IF 10 62
Lyngby Boldklub 10 58
FC Midtjylland 10 54
FC Nordsjælland 10 49
SønderjyskE 10 46
NÆSTE KAMPE
- -
ØVRIGE KAMPE
- -