Lyngby Boldklub

LYNGBY BOLDKLUB PARTNER

Som Lyngby Boldklub Partner bliver du en aktiv del af et engageret erhvervsnetværk, der har det til fælles, at de ønsker at kombinere forretning og fodbold til en pris, der er til at betale. Relationerne, der dannes her, er holdbare! Og det er også her, du finder nogle af klubbens mest passionerede samarbejdspartnere. Naturligvis sammen med en række større, lokale virksomheder, der ønsker at være en del af den kongeblå familie.

I denne kategori får du et godt mix af eksponering, hospitality og fodbold - tre elementer, der tilsammen danner Lyngby Boldklub Partnerskabet, som naturligvis justeres til at passe til præcis dine behov.

Lyngby Boldklub Partnerskabet er på den måde et fornuftigt sted at starte sit engagement i Lyngby Boldklub. Såfremt du ønsker at vide mere om mulighederne for at danne et udbytterigt Lyngby Boldklub Partnerskab med os, så tøv ikke med at kontakte os.

Det får du som Lyngby Boldklub Partner: