LYNGBY BOLDKLUB A/S 

Lyngby Boldklub A/S er er sportsvirksomhed og et konsulenthus. Vores hovedfokus er at drive en ambitiøs fodboldklub baseret på et bæredygtigt forretningsgrundlag, hvor vi skaber stærke resultater for både klubben og vores partnere.

Vi tilbyder både produkter og serviceydelser inden for klassisk eksponering, netværk og hospitality. Derudover arbejder vi i Konsulenthuset strategisk med at udvikle de traditionelle partnerskaber til at skabe den ROI, moderne virksomheder efterspørger. Hvad enten det er i form af leads og mødebooking, events, digital marketing, kommunikation og PR eller strategisk eksponering kombineret med kreative aktiveringskoncepter.

Det skaber fundamentet for vores ambition og mål. Vi vil være Danmarks bedste til at aktivere partnerskaber og være det sted i landet, der er kendte for at skabe målbar værdi for vores partnere. Her er det medarbejderne, som er med til at indfri vores ambitioner og gør Lyngby Boldklub A/S unik. Vores konsulenter og kommercielle specialister har erfaring med både salg, kreativ kommunikation, digital marketing, medieplanlægning og events, og det størrelsen, som giver os spidskompetencer inden for hvert enkelt område. Et varieret fagmiljø er nødvendigt for at levere slagkraftige resultater for vores partnere, der repræsenterer forskellige brancher.

Du kan møde vores fastansatte konsulenter og læse mere om deres kompetencer ved at besøge deres LinkedIn-profil.

 


Kristian Maimann
Kommunikationschef


km@lyngby-boldklub.dk
Tlf. 2597 2424


Kenneth Mikkelsen

Salgschef

kmi@lyngby-boldklub.dk
Tlf.: 3123 8993


Pernille Vaaben Nielsen
Business Brand Manager


pvn@lyngby-boldklub.dk
Tlf.: 3143 4749
 
 
 


Thomas Bonne
Business Developer


tb@lyngby-boldklub.dk
Tlf.: 2246 7600