Velkommen til Klub Lyngby!
Meld dig ind idag - det er gratis!

Det får du som medlem af Klub Lyngby:

Nyhedsbreve
Specialtilbud fra Lyngby Shoppen
Afstemningsrettigheder
Rabatter og tilbud fra klubbens partnere
Adgang til arrangementer
Adgang til busture med Lyngby Fans

- KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG -
Ønsker du endnu flere fordele? Så køb et sæsonkort og få kontante rabatter på dit stadionbesøg!

Q: Hvad er Klub Lyngby?
A: Klub Lyngby er Lyngby Boldklubs officielle og gratis fan- og fordelsklub. Det er her du melder dig ind for at blive officiel Lyngby BK-supporter! Det hele foregår via din mail-adresse, hvor du hver måned modtager nyhedsbreve fra Lyngby Boldklub indeholdende tilbud, nyheder og hvad der ellers rør sig i Lyngby Boldklub og fan-miljøet. Klub Lyngby drives af frivillige krafter og medlemsskabet er gratis!

Q: Hvad er der sket med Blue Vikings?
A: Blue Vikings er blevet til en frivillig forening kaldet Lyngby Fans og fokuserer udelukkende på stemningsskabende tiltag - herunder TIFOer og busture - til gavn for Lyngby Boldklubs førstehold. Foreningen administrerer ligeledes et lotteri og foreningens bestyrelse er en aktiv del af arbejdet med Klub Lyngby.

Q: Hvilke fordele er der?
A: Der er både traditionelle fanklub-fordele som busture, sociale arrangementer og andet i den dur. Og så er der i tilgift kontante fordele at hente, hvis du udnytter tilbuddene i de tilsendte emails. Se oversigten herover.

Q: Hvilke rabatter og tilbud fra klubbens partnere kan jeg opnå?
A: I første omgang vil vi sende et tilbud ud via vores nyhedsbrev hver måned. Med tiden vil vi forsøge at lave faste rabatordninger, så dit Klub Lyngby-medlemsskab bliver endnu være værd!

Q: Hvor kan jeg få mere information?
A: Det kan du ved at skrive til fanpanelet på adressen: fanpanel@lyngby-boldklub.dk.
MESTERSKABSSPIL
Hold K P