Lyngby Boldklub
 
HOVEDSPONSOR

Brug bolden til at styrke forretningen
Kommercielle partnerskaber i sportens verden kan være et stærkt marketingværktøj- og medieplatform. Herigennem er der muligheder for at skabe positive brandassociationer gennem oplevelsesbaseret markedsføring over for målgruppen i et relevant miljø og opbygge stærke relationer end via traditionelle reklamer. 

For de ambitiøse lokale, regionale eller landsdækkende virksomheder er et hovedsponsorat i Lyngby Boldklub derfor en unik platform til at positionere sig i landets mest købestærke område, opbygge brand awareness og styrke relationen til både vores spillere, fans, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Her bliver din virksomhed først og fremmest eksponeret på De Kongeblås trøje samtidigt med, at vi kombinerer det med kreativ aktivering, som matcher din virksomheds ønsker og behov.  At skabe værdi og forandring kræver nemlig involvering, da logoeksponering sjældent er en effektiv budskabsbringer i sig selv. Aktiveringen kan både ske i form af events på stadion og via digitale kampagner – før, under og efter kampene – hvor vores partnere kan nå målgruppen - som både kan bestå af medarbejder, kunder, fans, spillere eller partnernetværket - på en endnu mere involverende og dialogskabende måde via tværmediale koncepter. Her arbejder vi altid ud fra konceptet ”En del af oplevelsen”, hvor vores partenere bliver involveret i oplevelsesuniverset, viser interesse for deres målgruppe og herfra styrker deres loyalitet. Du kan bl.a. læse om vores arbejde med vores EksklusivPartner Faxe Kondi lige her