EKSKLUSIVPARTNER

Unik eksponering og kreativ aktivering
Som Eksklusivpartner i Lyngby Boldklub får du eksklusive og unikke eksponeringsrettigheder – det kan være på spillertøj, tribuner og talentaktiviteter..For de ambitiøse lokale, regionale og landsdækkende virksomheder tilbyder Lyngby Boldklub derfor en unik platform til at positionere sig i landets mest købestærke område, opbygge brand awareness og styrke relationen til både vores spillere, fans, samarbejdspartnere og medarbejdere.

I den forbindelse har vi samtidigt et stor fokus på, at vores partnere aktiverer og udnytter samarbejdet. At skabe værdi og forandring kræver nemlig involvering, da logoeksponering sjældent er en effektiv budskabsbringer i sig selv. Aktiveringen kan både ske i form af events på stadion og via digitale kampagner – før, under og efter kampene – hvor vores partnere kan nå målgruppen på en endnu mere involverende og dialogskabende måde via tværmediale koncepter. Her arbejder vi altid ud fra konceptet ”En del af oplevelsen”, hvor vores partenere bliver involveret i oplevelsesuniverset, viser interesse for deres målgruppe og herfra styrker deres loyalitet. Du kan bl.a. læse om vores arbejde med Andersen Biler og Faxe Kondi

Udover eksponering og aktiveringsrettigheder får din virksomhed selvfølgelig også glæde af VIP-hospitality på Lyngby Stadion og netværksmuligheder på tværs af Lyngbys partnerkreds.