Lyngby Boldklub
 
BUSINESSPARTNER

Vores BusinessPartner-koncept er et af kerneprodukterne i Lyngby Boldklub A/S Konsulenthus. Her arbejder vi strategisk med at udvikle de traditionelle partnerskaber og vores ambitioner tårnhøje. Vi vil tilbyde branchens bedste produkter, være Danmarks bedste til at aktivere partnerskaber og være det sted i landet, der er kendte for at skabe målbar værdi for vores partnere.

Det arbejde startede i vinteren 2015, da vi satte de første streger til et fodboldkommercielt konsulenthus, der arbejder strategisk med at værdilade traditionelle partnerskaber til at skabe den ROI, moderne virksomheder efterspørger.  Hvad enten det er i form af leads og mødebooking, events, digital marketing, kommunikation og PR eller strategisk eksponering kombineret med kreative aktiveringskoncepter.

Her er det medarbejderne, som er med til at indfri vores ambitioner og gør Lyngby Boldklub A/S unik. Vores konsulenter og kommercielle specialister har erfaring med både salg, kreativ kommunikation, digital marketing, medieplanlægning og events, og det størrelsen, som giver os spidskompetencer inden for hvert enkelt område. Et varieret fagmiljø er nødvendigt for at levere slagkraftige resultater for vores partnere, der repræsenterer forskellige brancher. Du kan møde vores ansatte lige her. 

Nedenfor kan du se et udvalg af vores partnere og læse mere om, hvordan vi har arbejdet strategisk med at udvikle samarbejde og skabe ROI og bundlinjeeffekt. 

 
UDVALTE CASES