Husk at forny dit s√¶sonkort! En dag tilbageūüíô

Vi er tr√•dt ind i juli m√•ned, hvilket betyder at s√¶sonstart ikke er langt v√¶k. Hvidovre IF venter den s√łndag den 29. juli kl. 13:45, og vi kan ikke vente med at komme i gang. Masser af kongebl√• fans har fornyet deres s√¶sonkort indtil videre, og der er ogs√• kommet godt med nye fans til. Til dem der ikke har fornyet deres s√¶sonkort, s√• skal de huske at f√• det gjort. Man har til og med s√łndag den 8. juli til at sikre ens personlige plads, som man havde sidste s√¶son. Efter den 8. juli ville alle pladser v√¶re tilg√¶ngelige i det √•bne salg.

Du kan forny sit sæsonkort her.

Ny abonnementsordning
Som noget nyt er det nu muligt for at tegne sit s√¶sonkort p√• en abonnementsordning. Det g√łr, at man kan betale et fast, lavt, m√•nedligt bel√łb og derved have adgang til hjemmekampene p√• Lyngby Stadion. Minimumsbindingen er 6 m√•neder.

K√łb dit s√¶sonkort her.

Det vil naturligvis stadig v√¶re muligt at k√łbe og betale s√¶sonkortet med et engangsbel√łb. Se priserne for s√¶sonen 2018/19 nedenfor:

Engangsbel√łb Abonnement**
Voksen, ståplads 900 kr. 75 kr. pr. mdr.
Studerende, ståplads 600 kr. 50 kr. pr. mdr.
Pensionist, ståplads 600 kr. 50 kr. pr. mdr.
Voksen, fast siddeplads 1200 kr. 100 kr. pr. mdr.
Studerende, fast siddeplads 900 kr. 75 kr. pr. mdr.
Pensionist, fast siddeplads 900 kr. 75 kr. pr. mdr.
B√łrn under 14 √•r – De Sm√• Vikinger Gratis
B√łrn under 14 √•r – De Sm√• Vikinger + fast siddeplads 300 kr. 25 kr. pr. mdr.

Du kan k√łbe s√¶sonkort til Lyngby Stadion lige her.

*) B√łrn under 14 kan melde mig sig ind i den nye b√łrneklub De Sm√• Vikinger og f√• gratis adgang til alle hjemmekampe p√• Lyngby Stadion, men skal barnet have reserveret siddeplads med navn p√• s√¶det, skal man k√łbe s√¶sonkort.

**) Ved k√łb af abonnement er der en min. bindingsperiode p√• 6 mdr. derefter er opsigelsesperioden l√łbende mdr.+1 mdr. Opsigel skal sendes via mail p√•: shop@lyngby-boldklub.dk

Sæsonkortet gælder til ALLE hjemmekampe i NordicBet Ligaen, DBU Pokalen og andre turneringer Lyngby Boldklub deltager i.

Du kan k√łbe dit eget personlige s√¶de p√• Lyngby Stadion her.

Få rabat hos lokale virksomheder med dit Lyngby Boldklub sæsonkort
Som noget s√¶rligt i √•r introducerer vi specielle rabatordninger for fans med s√¶sonkort til Lyngby Boldklub. Vi vil gerne kreere v√¶rdi for b√•de vores partnere og fans, og derfor har vi i samarbejde med en del af vores partnere sikret rabatordninger, hvor man med sit kongebl√• s√¶sonkort kan spare penge og samtidig st√łtte det lokale forretningsliv. Forel√łbigt har Theis Vine, KonditorBager Bagsv√¶rd, N√¶rum cykler, Restaurant Shangri-La, Virum Installation, HB Catering og La Vecchia Enoteca meldt sig p√• banen, og der er flere p√• vej.

L√¶s ogs√•: Lyngby Boldklub introducerer ny b√łrneklub ‚Äď ‚ÄúDe Sm√• Vikinger‚ÄĚ

L√¶s ogs√•: Kampprogram fastlagt – Lyngby starter hjemme i lokalopg√łr mod Hvidovre

Læs også: Lyngby lejer offensive kræfter i AS Roma

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook, Instagram og Twitter.