U19 sejrede mod Nykøbing FC og U17 spillede remis i Tyskland

Både U19 og U17 var i aktion i weekenden, hvor U19 var oppe imod Nykøbing FC’s NordicBet-hold. U17 var en tur i Tyskland, hvor de spillede mod St. Pauli.
U19 storsejrede mod Nykøbing FC
Mod et reservespækket Nykøbing FC NordicBet-hold leverede Thomas Lollikes tropper en stærk indsats, og de kunne trække sig sejrsrigt ud af træningskampen mod mandskabet fra Lolland med hele 5-1. Det var især i anden halvleg, hvor tingene blev sat på plads, da stillingen var 1-0 ved pausen. Cheftræneren sagde også, at holdet havde chancer til flere mål, end de fem der blev scoret.
”Vi spillede en fokuseret kamp, hvor spillerne investerede meget, og det fik de også igen. Vi formåede at stresse dem højt i vores pres, og vi skabte chancer både efter omstillinger, men også i vores etablerede spil. Egentlig skal vi lave 4-5 mål mere, Nykøbing har et par muligheder ud over scoringen, men vi holder dem fint fra fadet. Det er dog med klar pil op af hele vejen rundt, og vi dikterede kampens tempo. Så masser af ros til drengene,” sagde Lollike efter den flotte sejr.
Uafgjort resultat for U17 mod St. Pauli
U17 var oppe imod en tysk modstander, da de kongeblå talenter var taget en tur til Tyskland for at pudse formen af. I en godt spillet kamp hvor begge hold skabte nok med chancer til mål, så endte det med remis 2-2. Cheftræner Christian Sørensen så flere gode ting i kampen, hvor holdet leverede mod en god modstander.
”Det var nogle stærke drenge, som vi var oppe imod, og efter en hård start fandt vi nogle gode positioner, hvor vi spillede udenom deres stærke fysik. Så det var positivt, at drengene justerede i forhold til, hvordan modstanderen pressede dem. Dog skal vi tage bedre og hurtige beslutninger for ikke at smide så mange bolde væk. Vores pres fungerede fint, og jeg så fremgang i forhold til de sidste kampe. Overordnet set var det en rigtig god kamp, hvor vi kunne tage flere positive ting med videre,” fortæller Christian Sørensen.