De Kongeblå spillede 0-0 i HB Køge selvom de havde chancer til mere

U17 missede chancen for tre point
De Kongeblås U17-hold spillede lørdag eftermiddag 0-0 mod HB Køge, selvom de i den grad havde chancerne til at tage tre point
U17-talenterne var i weekenden på besøg hos HB Køges ditto, hvor der var vigtige point på spil i U17 Ligaens subtopstrid. Begge mandskaber ville nyde stor fordel af en sejr, mens uafgjort ikke ville rykke det store, og det så hurtigt ud til, at De Kongeblå var mest interesserede i at tage de tre point med hjem.
I hvert fald satte de sig på kampen fra start, og gennem det meste af første halvleg var de unge Lyngby-talenter i fin kontrol, hvor de spillede med stor ro i pasningerne. Det gjorde det svært for HB Køge at udnytte deres styrker, mens De Kongeblå til gengæld flere gange spillede sig forbi presset og til store chancer. En af disse tilfaldt Waldemar Clem, der på en fin stikning sled sig forbi sin oppasser, men desværre overplacerede sin afslutning, som derfor gik langt forbi.
I anden halvleg fortsatte kampbilledet, og de kongeblå chancer blev da heller ikke mindre. Først havde Soufian Dhaflaoui en helt fri mulighed, som HB Køges keeper reddede, og da det senere lykkedes Emilio Simonsen at passere værternes målmand, var overlæggeren i stedet i vejen. Emilio var imidlertid ikke færdig, for på en flot solopræstation kom han pludselig fri i feltet, hvor han dog måtte se sin afslutning afværget af HB Køge-keeperen. Det endte derfor uden scoringer lørdag eftermiddag i Køge, og det kan værterne vist være mest tilfredse med.
Pointdelingen rykker ikke det helt store i U17 Ligaens stilling, hvor De Kongeblå på femtepladsen står noteret for 27 point for 19 kampe, mens HB Køge følger lige efter på syvendepladsen med 25 point for 18 kampe.